spring

Als ouder zie je je kind of puber graag blij en gelukkig. Maar soms doen zich problemen voor bij het kind of in het gezin, waar je niet gemakkelijk zelf uitkomt met je kind.

Dan kan het helpen dat een kindercoach met u meekijkt en samen met u zoekt naar een mogelijke oorzaak van het probleem en met u en uw kind  of jongere een plan opstelt om tot een oplossing te komen, waardoor u weer gemakkelijker vooruit kunt met uw kind, jongere en gezin.

Omdat ik veel ervaring heb ik de jeugdhulpverlening kan ik u ook goed helpen als er sprake is van gedragsproblemen of complexere problematiek, of kan ik u de weg wijzen als u er niet uitkomt in hulpverleningsland.

Daarnaast zijn  jonge mensen welkom, die door een bepaalde problematiek hun weg in de maatschappij moeilijker kunnen vinden. In het coachingstraject zoeken we dan naar zowel meer inzicht in jezelf, als naar praktische manieren om problemen op te lossen.

Tot slot bied ik cursussen en workshops aan op het gebied van concentratie, focus en bewustzijn, wat gekoppeld kan worden aan individuele coaching.

Op de site zal actuele informatie worden weergegeven.

U kunt mij tevens volgen op facebook: Stephanie van den Dool

en op twitter: @S_kindercoach

 

 

4 kinderen

De foto’s zijn van willekeurige kinderen .

Fotografie:  www.evakrebbers.nl